Evenementen:

 

We kunnen niks, we mogen niks, geen samenkomsten en geen feestjes, kids weer thuis van school, man werkt thuis dus allemaal stil zijn, je zou er moedeloos van worden!

Lets meet!

29-06-2020

is het hoog tijd voor een Meet en Greet met JULLIE!
We zorgen voor zitjes en hapjes en een gezellige plek.
Het nieuwe jaarthema wordt gepresenteerd en er is genoeg tijd om weer heerlijk bij te kletsen met iedereen!

Reserveer vast in je agenda en meld je vast aan!
Het voorjaar hangt in de lucht, bomen lopen uit, vogeltjes fluiten, bolletjes laten hun kopje zien! Laat de zon maar komen!
Bloembollen zijn fascinerend om te bestuderen. Ze dragen onzichtbaar vrucht onder de grond terwijl ze met hun bolletje in de zon staan te stralen. Wat kunnen we...

We begrijpen dat 14 februari een erg commercieel gebeuren is geworden maar willen er toch aandacht aan geven. Daarom, speciaal een avond voor alle alleengaande, alleenstaande, single ladies, voor alle jonge (18+) en oudere dames (99-) die, om wat voor reden dan ook, alleen door het leven gaan: we willen jullie graag verwennen met een heerlijk diner...

Be the miracle

02-01-2020

Ladies United 17 januari 20.00u Kameleon
Het nieuwe jaar met Ladies United borduren we verder op het thema dat we al begonnen zijn,' Love and Mirakels'.
Sandra Booij neemt ons mee in haar verhaal over 'Be the Mirakel', samen ontdekken dat je een wonder bent en dat je daarvan uitdeelt ook zonder dat je het soms in de gaten hebt. We zien je graag!...

Tussen Sint en Kerst even een avondje bijkomen met ladies onder elkaar. Even een avondje helemaal niks maar lekker genieten van een goede film en van elkaar! Een heerlijk avondje met weer een topfilm met Priscilla Shirer, van de film War Room, in de hoofdrol!

Cadeautjes krijgen, is vaak een feest voor jong en oud!
De decembermaand is zo'n maand en voor je het weet is het zover.
Wellicht ben je nog op zoek naar inspiratie en kunnen we je helpen met het maken van een cadeau voor een heel speciaal iemand!

Ik Zie Jou! Het idee dat er iemand is die je ziet, die aandacht voor je heeft en die de tijd neemt om naar je te luisteren kan al zoveel genezing brengen.
Ik zie jou! Dat zegt God tegen ons, maar hoe vaak zeggen we dat tegen de mensen om ons heen? En wat zou het effect zijn als we dat zeggen?...

We hebben er zin in!! De eerste vergadering van het team is net voorbij en de planning voor het komend jaar krijgt al vorm. Wat een leuk thema!!